Financijski izvještaji

Svake godine po završetku kampa zatvara se i financijska konstrukcija kampa. Iako kamp organiziramo s jedinstvenim ciljem kako bi se duhovno osnažili, zbog prirode materijalnog okruženja čak i za takvu svrhu potrebna su financijska sredstva, odnosno novac. Sijedeći načelo transparentnosti i povjerenja, budući da razni bhakte svojom dobrom voljom i velikodušnošću sudjeluju u stvaranju te financijske konstrukcije, na ovaj način se želimo zahvaliti svima Vama te ujedno prikazati u koje svrhe su Vaše donacije bile iskorištene.

Još jednom svima koji su na ovaj način pomogli u realizaciji kampa puno hvala!

(Pristup kompletnim financijskim izvještajima dostupan je svim registriranim korisnicima preko izbornika s desne strane koji će postati vidljiv nakon prijave u korisničko sučelje.)

Nadamo se da smo opravdali Vaše povjerenje te da ćete nam pružiti svoju potporu i za kampove koji su pred nama. O tome kako donirati možete saznati na upitom na mail ili na telefon 095/820-4768 (Murari Gupta das).


KATEGORIJE SPONZORA:

1. REDOVNI (donacije do 500 eura)

2. GLAVNI (donacije između 500 i 5000 eura)

3. GENERALNI  (sponzor kompletnog festivala – donacije od 5000 eura i više)

Svaki vaš i najmanji znak pažnje kojim pomažete ovaj projekt je izuzetno vrijedan za nas, bez obzira u kojem obliku on došao. Budite nas slobodni kontaktirati i raspitati se na koje sve druge načine možete donirati i poduprijeti organizaciju kampa ili se uključiti u neku od službi na samom festivalu.